Meteen naar de inhoud

Test Pagina

GET CLOSER TO THE STORY

Wat is nou de beste manier om een verhaal te vertellen?

U wilt een boodschap naar buiten brengen maar u heeft geen idee wat de beste optie hiervoor is.

Laat mij u hierbij helpen. Als creatief denker kan ik u helpen om uw verhaal en boodschap op een creatieve manier over te brengen naar de buitenwereld. 

Een slap verhaal zal al snel bij mensen uit hun gedachte verdwijnen maar een goed sterk verhaal zal de aandacht trekken en lang bij mensen in hun gedachte blijven rondhangen. Uw verhaal kan ik op de juiste manier voor u ondersteunen met beeld, doormiddel van video, motion graphics of een afbeelding. Dit zal ervoor zorgen dat uw verhaal interesse wekt!

Mijn werk

Wat kost dat nou, zo'n video laten maken?

Ik ben Matthieu van de Water,

Het maken van video’s, animaties en grafische ontwerpen is al vanaf jonge leeftijd mijn passie geworden. Ik was niet weg te slaan van de camera en kwam altijd wel weer met een nieuw gek idee. Toen ik na de middelbare voor een opleiding moest kiezen was de keuze dan ook snel gemaakt, ik ga naar het Grafisch Lyceum in Utrecht om de opleiding Animatie en Audiovisuele vormgeving te studeren! De afgelopen 4 jaar heb ik tijdens de opleiding enorm veel kunnen leren. Ook tijdens mijn twee stage periodes heb ik de kans gekregen om al mijn ervaring in de praktijk toe te passen met groot succes! Na de stage periode wist ik het zeker, ik wil van mijn hobby mijn werk maken!

Met de ervaring die ik heb ben ik ervan overtuigd dat ik u het beste kan helpen met het realiseren van uw idee! 

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem dan contact met mij op, dan kunnen wij kennis met elkaar maken en samen kijken wat de beste optie is om jouw verhaal goed in beeld te brengen!

06 30717827

matthieu@mtwmediavision.nl