Meteen naar de inhoud

Portfolio

Portfolio

Benieuwd naar wat ik allemaal heb gemaakt? Bekijk dan mijn videoportfolio hieronder! Laat je vooral inspireren door alle mogelijkheden die er zijn op het gebied van video, animatie en vormgeving!

Testimonials Fysio Buitenveldert

In samenwerking met de Marketing Menukaart hebben we een meerdere testimonials gemaakt voor Fysio Buitenveldert in Amstelveen. De Marketing Menukaart deed al het voorwerk en ik heb geholpen dit uit te voeren. 

Promotievideo The Gaming Factory

Dit project heb ik voor DPG Media Nederland/The Gaming Factory Tilburg uitgevoerd namens Scripta Video. Deze video heb ik samen gemaakt met mijn collega Tijme de Groot. De video betreft een promotie voor The Gaming Factory in Tilburg.

Credits:
Camera 1: Matthieu van de Water
Camera 2: Tijme de Groot
Edit: Tijme de Groot
Motion Graphics: Matthieu van de Water en Evert van Duijn

Jaarwrapup Groei & Bloei

Dit project heb ik voor Groei en Bloei gemaakt namens Scripta Video. Groei en Bloei heeft contact met hen opgenomen met de vraag of zij een Jaarwrapup van hun jubileumjaar konden maken. Deze opdracht heb ik opgepakt en ben geheel zelf op het concept gekomen. 

Credits:
Ontwerp: Matthieu van de Water en Jurgen Maalderink
Animatie: Matthieu van de Water
Foto’s en video’s zijn aangeleverd door Groei en Bloei

Casussen Elzis

Deze video heb ik gemaakt voor de zorggroep Elzis. Deze video werd getoond tijdens een college. Het doel van de video was dat aan de hand van dit gesprek de deelnemers tot een diagnose moesten komen. Dit project heb ik geheel zelf uitgevoerd.

Elearning traject Boni

Deze video is onderdeel van het Elearning traject voor nieuwe medewerkers van de supermarktketen Boni. Tijdens deze Elearning zullen nieuwe medewerkers stap voor stap leren hoe het werken in de supermarkt precies in zijn werk gaat.

Credits:
Camera: Matthieu van de Water
Animatie: Benjamin Bosma 
Edit: Matthieu van de Water
Voice Over: Matthieu van de Water